Ny ungdomsspiller

 
Vi har et Introduktionshold specielt for begyndere. Holdet træner om onsdagen fra kl. 16.00 til 17.00 og det er der, vi anbefaler alle at starte. Introduktionsholdets træner hedder Ivan Johansen. Derudover har vi et Begynderhold, som træner mandag fra 16.00 til 18.00 og onsdag fra 17.00 til 18.30.

På Introholde skal man bare møde op. Gerne med indendørs sportstøj, især indendørs sko, da vores gulv er belagt med specielt underlag beregnet til bordtennis. Shorts med lommer er en rigtig god ting, så man ikke skal løbe efter bolde hele tiden. Man kan låne bordtennisbat, hvis man ikke selv har. Vi rådgiver også gerne om køb af bordtennisbat. Der er ingen grund til at bruge en formue i en sportsforretning.

Vi spiller i Amagerhallen, Løjtegårdsvej 62-64, opgang D, 1. sal.

Det er gratis at være med på Introduktionsholdet. Normalt kan man træne på Introduktionsholdet tre gange. Er man rigtig god, så kan man indmelde sig med det samme. 

Indmeldelse
Ønsker man at blive indmeldt i klubben (bemærk, der kan evt. være venteliste), så sender man en mail til pernille@amagerbtk.dk med følgende informationer: Navn, adresse, fødselsdag og telefonnummer til forældre.

Håber vi ses.


Sponsorer

Netto

Riber haver

Bordtenniseksperterne

AltanButikken

Amager Bolig