Amar'one 2022

 

Invitation
I samarbejde med Netto indbyder Amager Btk til Amar'one med god kamptræning frem mod bl.a. EM for veteraner i Rimini. Turneringen er for alle senior- og veteranspillere fra alle klubber og henvender sig til spillere, der spiller i klasse 1-5. Derudover vil ungdomsspillere også kunne deltage, men ungdomsspillere kan kun tilmelde sig gennem venteliste.

Turneringsafvikling
Turneringen spilles over syv mandage - alle dage med kampstart kl. 18.30 (mødetid senest 18.10): 11/4, 25/4, 2/5, 16/5, 23/5, 13/6, 20/6.

Rækkeopdeling
Der opdeles i 3 rækker. Rækkerne vil blive baseret på ratingtal ved tilmelding. Hvis man har et ratingtal på under 50 point fra max i en række, så kan man vælge at deltage i rækken over. Den række man starter i, kan man fortsætte i resten af runderne, selvom ens ratingtal ændrer sig.
Række 1 (2000+)
Række 2 (1550 - 1999)
Række 3 (-1549)

Kampafvikling
Der vil blive spillet i puljer á fire spillere og alle vil gå videre til et slutspil. Slutspillet forventes at starte senest kl. 21.

Pladser og venteliste
Man kan tilmelde sig når som helst frem mod kampstart så længe der er pladser ledige i rækken. Der vil som udgangspunkt være et max på 48 pladser. Man kan blive skrevet op på venteliste, hvis rækken er opfyldt ved at skrive til michael@amagerbtk.dk. Hvis der ikke bliver fyldt op i en af de andre rækker, så kan man blive tildelt en plads. Man vil i så fald blive tilbudt pladsen i weekenden op til.

Tilmelding og Pris
Man tilmelder sig til hver enkelt dag. Pris pr. dag: 50 kr. Betaling og tilmelding til Michael på Mobile Pay: 4119 1051.
Bliver man forhindret i at deltage efter at have tilmeldt sig, så kan man op til et døgn inden kampstart få overført sin tilmelding til en anden dato ved at skrive til Michael på michael@amagerbtk.dk.

Præmier
Ved hver runde vil der være en præmie til dagens vindere. Præmierne er sponseret af Netto.
Ved turneringsafslutningen vil der være præmier til de tre bedst placerede i den samlede stilling i hver række. 

Kontakt
Michael Pedersen, 41191051, michael@amagerbtk.dk

 


Sponsorer

Netto

Gnist

Bordtenniseksperterne