Begynderholdet

 

På denne side kan man læse lidt om hvad man bør vide som forælder til en spiller på Begynderholdet.


Bat

Når man træner på vores Begynderhold, så er det et krav, at man har et bat, der passer til begyndere. Det er vigtigt at battet har god kontrol og fornuftig fart og skru. De fleste bat, som er købt i sportsbutikker vil ikke opfylde disse krav, og derfor anbefaler vi, at man køber sit bat i klubben. Vi har flere typer bat på lager, som passer alle begyndere. Læs mere om vores bat her.

Tøj
Man træner i sportstøj: Indendørs sko, shorts og t-shirt. Det er ikke et krav, at man spiller i klubtøj, men det giver ofte et bedre sammenhold, når man spiller i klubtøj. På klubtrøjen får man sit navn på, så det er også en stor hjælp til trænerne, så de nemmere kan lære spillernes navne at kende. Derfor opfordrer vi alle til at købe klubtøj. Læs mere om klubtøj her.

Forældre
Forældre er velkomne under træningen men bedes opholde sig i klublokalet.

Træningstider og trænere
Der er træning mandag kl. 16.15 - 17.45 og onsdag kl. 16.30 - 18.00. Man er velkommen begge dage, og det er også helt fint, hvis man kun kommer den ene dag. Man møder bare op, og man skal ikke melde afbud.

Vi forsøger så vidt muligt at være mindst 2 trænere og 2 hjælpetrænere til hver træning.

Træningen
Træningen starter ofte med en opvarmningsleg, og herefter får spillerne lov til at spille med hinanden. Når der er mange spillere, så bliver spillerne opdelt i grupper, og de enkelte trænere få ansvar for deres egne grupper. Før pausen fokuserer vi på teknik for alle, og efter pausen får man ofte lov til selv at vælge, om man vil deltage i bordtennislege eller træne videre med teknikken. 

Regler før og under træningen
- I starten af træningen krydses alle deltagerne af, og man lægger sit bat på bordet
- I pausen (på 10 minutter) lader man boldene være og slapper af
- Når træneren giver instrukser, så lytter man og forholder sig i ro
- Når man skal samle bolde op, så lægger man sit bat på bordet først

Muligheder for spil uden for træningstiderne
Man er altid velkommen til at spille, hvis der er ledige borde, men vær opmærksom på, at der altid skal være en voksen tilstede i spillelokalerne, når der er børn til stede (en regel som hallen har sat). Som forælder må man gerne spille med sine børn et par gange, men vil man spille ofte, så skal man blive medlem af klubben. På denne side kan man se, om der forventes at være ledigt i lokalerne i weekender. Tager man op og spiller i weekenden, hvor der ikke er arrangementer, så bedes man først kontakte halpersonalet forinden på tlf. 3076 0217.

Ungdomsstævner
Som spiller på Begynderholdet kan man deltage i ungdomsstævner.

Bordtennisportalen
Skal man tilmelde sin spiller til noget I Bordtennisdanmark-regi, så skal man gøre det via Bordtennisportalen via sin egen profil. For tilmelding kræver det, at spilleren er oprettet. Det er os som klub, der skal oprette ham og det er også os, der tildeler licens til spilleren. Er jeres spiller ikke oprettet, så skriv til Michael på michael@amagerbtk.dk.

Så nu bør du via din egen profil på bordtennisportalen kunne komme videre
Facebook
Besøg vores generelle facebookgruppe: https://www.facebook.com/amagerbtk
Vi har også en forældregruppe, hvor alle forældre er velkomne: https://www.facebook.com/groups/1536059386595236

Sponsorer

Netto

Gnist

Bordtenniseksperterne